Ημερίδα: “Θέματα και Πολιτικές Υγείας στην Κράτηση και τη Μετανάστευση”

Ημερίδα: “Θέματα και Πολιτικές Υγείας στην Κράτηση και τη Μετανάστευση”

 

Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (ICRC), το Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας, της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς σας προσκαλούν στην Ημερίδα: “Θέματα και Πολιτικές Υγείας στην Κράτηση και τη Μετανάστευση”.

Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού (ICRC), στο πλαίσιο των δράσεών της προωθεί και υποστηρίζει τη συνεργασία με το Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας, της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ώστε να αναδείξει ενδιαφέροντα θέματα για τον Τομέα της Υγείας στην Κράτηση, της Μεταναστευτικής Υγείας, της Δημόσιας Υγείας και τη σημασία της ορθής Διοικητικής Πρακτικής και Διαχείρισης στην προσέγγισή τους, σύμφωνα με τα εθνικά και διεθνή πρότυπα.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023, 09:00 – 18:00 στο Συνεδριακό Κέντρο “Γ. Κυριόπουλος” της Πανεπιστημιούπολης Αθηνών (Λ. Αλεξάνδρας 196, 11521, Αμπελόκηποι, Αθήνα).

Η εν λόγω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης με παράλληλη συμμετοχή εξ αποστάσεως (online).

Προτείνεται να εγγραφείτε εκ των προτέρων. Μετά την εγγραφή σας, θα λάβετε email επιβεβαίωσης που θα περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή σας στην Ημερίδα.

Προεγγραφή για εξ αποστάσεως παρακολούθηση: 
 
Πληροφορίες: Αναστασία Παπαχρίστου, Ιατρός Κράτησης, Υπεύθυνη Τομέα Υγείας apapachristou@icrc.org